Overal horizon in de boekwinkel


« All »

Logboek van een zeilreis en persoonlijke tocht.

In 2014 zijn Gijs en ik vertrokken voor een zeiltocht rond de wereld. Het werd een avontuurlijke tocht met prachtige verhalen. Tijdens de reis schreef ik blogs voor een achterban die uitgroeide tot zo’n 1.500 lezers. Dat was het begin van ‘Overal horizon’.

Overal horizon is een boek met veel verhalen. Uiteraard is het een reisverhaal over een prachtige zeilreis langs de mooiste plekken op deze aarde op het legendarische schip Kings Legend. Maar daarnaast, of misschien wel vooral, is het een verhaal over hoe je in het leven staat, hoe je omgaat met tegenslagen en moeilijkheden die op je pad komen zoals rouw en verlies en hoe hoog je de lat voor jezelf legt. En wat er gebeurt als je uit de waan van de dag stapt en leeft in het moment. 

Het boek is te koop via bol.com en via de boekhandel bij jou om de hoek. Mail ons als je een lezing wil boeken over ons verhaal aangevuld met prachtige beelden van Kings Legend: Femke en Gijs

Nog even een flashback naar onze reis.

Hopefully the English version of this book will follow soon…if you are interested in a lecture or if you are a publisher, you are more than welcome mail us.

Blog updates


Subscribe to blog updates: